Nabeschouwing Fulham - Huddersfield Town (3-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Fulham het zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Huddersfield Town (3-2)

Het Championship duel tussen Fulham en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door B. Reid, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Cairney op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Fulham, waarmee A. Mitrovic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 35 minuten deed E. Smith Rowe iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Huddersfield Town werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Huddersfield Town dat in de 39e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Mounie de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gavin Ward en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Fulham.

Wedstrijdstatistieken Fulham - Huddersfield Town
Goals
3
2
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
102
101
Gevaarlijke aanvallen
42
54
Passes
483
361
Overtredingen
0
1
Buitenspel
1
0
Corners
2
6
Wissels
3
3
LIVE Fulham - Huddersfield Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Fulham Doelpunt B. Reid met assist van M. Hector Fulham 1-0
15' Doelpunt Fulham Doelpunt T. Cairney met assist van C. Christie Fulham 2-0
31' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van J. Bryan Fulham 3-0
35' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt E. Smith Rowe Huddersfield Town 3-1
38' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. OBrien Huddersfield Town
39' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt S. Mounie met assist van E. Smith Rowe Huddersfield Town 3-2
48' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. McDonald Fulham
57' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor I. Cavaleiro Fulham
62' Wissel Fulham Wissel H. Arter voor K. McDonald Fulham
76' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Campbell voor S. Mounie Huddersfield Town
76' Wissel Fulham Wissel S. Johansen voor T. Cairney Fulham
82' Gele kaart Fulham Gele kaart voor C. Christie Fulham
82' Wissel Huddersfield Town Wissel A. King voor T. Chalobah Huddersfield Town
92' Gele kaart Fulham Gele kaart voor M. Rodak Fulham
94' Gele kaart Fulham Gele kaart voor S. Johansen Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Huddersfield Town
Opstellingen Fulham - Huddersfield Town
De opstellingen van Fulham en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Scott Parker
Formatie 4-2-3-1
Coach Danny Cowley
Wissels Huddersfield Town
# Speler Pos.
42 Jacob Chapman K
28 Jaden Brown V
38 Demeaco Duhaney V
27 Jon Gorenc Stankovič V
29 Andy King M
25 Rekeil Pyke A
22 Fraizer Campbell A
Voorbeschouwing Fulham - Huddersfield Town

Fulham en Huddersfield Town treffen elkaar in de 30e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Huddersfield Town in de Championship vond plaats op 16 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Huddersfield Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fulham 5
Winst Huddersfield Town 0
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 4e positie staat, terwijl we Huddersfield Town terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fulham - Huddersfield Town Opstelling Fulham Opstelling Huddersfield Town Live Fulham - Huddersfield Town Live Fulham - Huddersfield Town kijken Fulham - Huddersfield Town kijken Live Fulham - Huddersfield Town stream Fulham - Huddersfield Town Fox Sports Nabeschouwing Fulham - Huddersfield Town Uitslag Fulham - Huddersfield Town Statistieken Fulham - Huddersfield Town Championship 2019/2020 Fulham - Huddersfield Town wedden Fulham - Huddersfield Town gokken Fulham - Huddersfield Town Unibet