Nabeschouwing Fulham - Hull City (0-3) || Championship 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Fulham het zaterdag 2 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Hull City (0-3)

Het Championship duel tussen Fulham en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 0-3 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Bowler, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Hull City vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bowen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was T. Eaves van Hull City die de 0-3 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Keith Stroud, waardoor Hull City dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fulham - Hull City 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel Fulham Wissel M. Le Marchand voor J. Bryan Fulham
9' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowler Hull City 0-1
37' Gele kaart Fulham Gele kaart voor H. Reed Fulham
44' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Irvine Hull City
46' Wissel Fulham Wissel A. Knockaert voor B. Reid Fulham
55' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor J. Bowler Hull City
57' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen met assist van J. Irvine Hull City 0-2
61' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor D. Odoi Fulham
63' Wissel Hull City Wissel K. Stewart voor J. Toral Hull City
74' Gele kaart Fulham Gele kaart voor S. Johansen Fulham
85' Doelpunt Hull City Doelpunt T. Eaves Hull City 0-3
88' Wissel Hull City Wissel G. Honeyman voor J. Irvine Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Hull City
Opstellingen Fulham - Hull City
De opstellingen van Fulham en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - Hull City

Fulham en Hull City treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Hull City in de Championship vond plaats op 30 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Hull City favoriet. 2 keer wist de ploeg van Fulham te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Fulham. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fulham 1
Winst Hull City 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 7e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 13e plaats.