Nabeschouwing Fulham - Reading (1-2) || Championship 2019/2020

Woensdag 1 januari 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Fulham het woensdag 1 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Reading (1-2)

Het Championship duel tussen Fulham en Reading is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 1-2 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Swift, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. Reading vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Adam op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Fulham de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via I. Cavaleiro. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Fulham kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Geoff Eltringham, waardoor Reading dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fulham - Reading 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Reading Doelpunt J. Swift Reading 0-1
19' Wissel Fulham Wissel M. ORiley voor H. Reed Fulham
44' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Bryan Fulham
48' Doelpunt Reading Doelpunt C. Adam met assist van O. Ejaria Reading 0-2
57' Wissel Fulham Wissel I. Cavaleiro voor J. Bryan Fulham
61' Doelpunt Fulham Doelpunt I. Cavaleiro met assist van A. Knockaert Fulham 1-2
62' Gele kaart Fulham Gele kaart voor I. Cavaleiro Fulham
63' Wissel Reading Wissel A. Rinomhota voor C. Adam Reading
68' Gele kaart Reading Gele kaart voor Pele Reading
68' Wissel Reading Wissel M. Miazga voor Y. Meite Reading
73' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
76' Gele kaart Reading Gele kaart voor L. Joao Reading
83' Wissel Fulham Wissel L. de la Torre voor M. ORiley Fulham
84' Wissel Reading Wissel S. Baldock voor L. Joao Reading
92' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Knockaert Fulham
92' Gele kaart Reading Gele kaart voor M. Morrison Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Reading
Opstellingen Fulham - Reading
De opstellingen van Fulham en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.