Nabeschouwing Fulham - Sheffield Wednesday (5-3) || Championship 2019/2020

Zaterdag 18 juli 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Fulham het zaterdag 18 juli 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Sheffield Wednesday (5-3)

Het Championship duel tussen Fulham en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 5-3 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door N. Kebano, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mitrovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Fulham vervolgens op 3-0. Het was A. Mitrovic die vanaf 11 meter wist te scoren in de 41e minuut.

A. Nuhiu zette Sheffield Wednesday even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Darren England toegekende penalty wist te benutten. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 73e minuut nadat N. Kebano namens Fulham de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 78e minuut was het J. Murphy van Sheffield Wednesday wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van Sheffield Wednesday viel in de 89e minuut en betekende de 4-3. Het doelpunt kwam op naam van A. Nuhiu. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Fulham. Het was B. Reid die in de 91e minuut de stand op 5-3 zette. Fulham zou de wedstrijd uiteindelijk niet met 11 man eindigen, doordat H. Reed in de 90e minuut dankzij een tweede gele kaart voortijdig het veld moest verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren England bij een 5-3 eindstand in het voordeel van Fulham.

LIVE Fulham - Sheffield Wednesday 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Fulham Doelpunt N. Kebano met assist van M. Hector Fulham 1-0
26' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van J. Onomah Fulham 2-0
41' Penalty Fulham Penalty A. Mitrovic Fulham 3-0
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Wickham voor J. Windass Sheffield Wednesday
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor A. Da Cruz Sheffield Wednesday
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Murphy voor M. Odubajo Sheffield Wednesday
49' Penalty Sheffield Wednesday Penalty A. Nuhiu Sheffield Wednesday 3-1
68' Wissel Fulham Wissel H. Reed voor S. Johansen Fulham
73' Doelpunt Fulham Doelpunt N. Kebano Fulham 4-1
75' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Reach voor M. Luongo Sheffield Wednesday
78' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Murphy Sheffield Wednesday 4-2
79' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor N. Kebano Fulham
79' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor J. Onomah Fulham
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Hunt voor J. Pelupessy Sheffield Wednesday
84' Gele kaart Fulham Gele kaart voor B. Reid Fulham
89' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Nuhiu met assist van J. Murphy Sheffield Wednesday 4-3
90' Wissel Fulham Wissel D. Odoi voor H. Arter Fulham
90' Wissel Fulham Wissel S. Sessegnon voor A. Knockaert Fulham
91' Gele kaart Fulham Gele kaart voor H. Reed Fulham
91' Doelpunt Fulham Doelpunt B. Reid met assist van A. Mitrovic Fulham 5-3
94' Tweede gele kaart Fulham Tweede gele kaart voor H. Reed Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Sheffield Wednesday
Opstellingen Fulham - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Fulham en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.