Nabeschouwing Huddersfield Town - Fulham (1-2) || Championship 2019/2020

Vrijdag 16 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Huddersfield Town het vrijdag 16 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Fulham (1-2)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Fulham is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Huddersfield Town kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Ahearne-Grant, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette I. Cavaleiro zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fulham de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Linington, waardoor Fulham dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Huddersfield Town - Fulham 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Fulham Gele kaart voor S. Sessegnon Fulham
51' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic Fulham 0-1
54' Wissel Huddersfield Town Wissel T. Chalobah voor J. Bacuna Huddersfield Town
57' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt K. Ahearne-Grant met assist van F. Hadergjonaj Huddersfield Town 1-1
58' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mawson Fulham
62' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor E. Kachunga Huddersfield Town
72' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Hogg Huddersfield Town
76' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor S. Johansen Fulham
80' Doelpunt Fulham Doelpunt I. Cavaleiro met assist van T. Cairney Fulham 1-2
83' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounie voor E. Kachunga Huddersfield Town
84' Wissel Huddersfield Town Wissel R. van La Parra voor A. Pritchard Huddersfield Town
84' Wissel Fulham Wissel H. Reed voor I. Cavaleiro Fulham
92' Wissel Fulham Wissel M. Le Marchand voor A. Knockaert Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Fulham
Opstellingen Huddersfield Town - Fulham
De opstellingen van Huddersfield Town en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.