Nabeschouwing Hull City - Blackburn Rovers (0-1) || Championship 2019/2020

Dinsdag 20 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Hull City het dinsdag 20 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Blackburn Rovers (0-1)

Het Championship duel tussen Hull City en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg J. Bowen van Hull City via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 62 minuten was het D. Williams die Blackburn Rovers op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Blackburn Rovers uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Hull City - Blackburn Rovers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty gemist Hull City Penalty gemist J. Bowen Hull City
38' Gele kaart Hull City Gele kaart voor K. Stewart Hull City
53' Gele kaart Hull City Gele kaart voor T. Eaves Hull City
61' Gele kaart Hull City Gele kaart voor S. Kingsley Hull City
62' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Williams met assist van S. Downing Blackburn Rovers 0-1
64' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor S. Gallagher Blackburn Rovers
67' Wissel Hull City Wissel J. Bowler voor D. Batty Hull City
67' Wissel Hull City Wissel J. Magennis voor T. Eaves Hull City
73' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor B. Dack Blackburn Rovers
73' Wissel Hull City Wissel L. Lopes voor R. McKenzie Hull City
80' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Bowler Hull City
81' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Lenihan Blackburn Rovers
91' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor A. Armstrong Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Blackburn Rovers
Opstellingen Hull City - Blackburn Rovers
De opstellingen van Hull City en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.