Nabeschouwing Hull City - Leeds United (0-4) || Championship 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 13:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Hull City het zaterdag 29 februari 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Leeds United (0-4)

Het Championship duel tussen Hull City en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 0-4 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Leeds United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van L. Ayling. Leeds United vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Hernandez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Leeds United, waarmee T. Roberts zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Leeds United in de 84e minuut, nadat T. Roberts de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Leeds United.

LIVE Hull City - Leeds United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Leeds United Doelpunt L. Ayling met assist van P. Hernandez Leeds United 0-1
47' Doelpunt Leeds United Doelpunt P. Hernandez met assist van H. Costa Leeds United 0-2
50' Gele kaart Hull City Gele kaart voor S. McLoughlin Hull City
50' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor P. Bamford Leeds United
52' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Magennis Hull City
63' Wissel Hull City Wissel N. Balogh voor J. Magennis Hull City
63' Wissel Hull City Wissel D. Batty voor L. Lopes Hull City
67' Wissel Leeds United Wissel T. Roberts voor P. Bamford Leeds United
76' Wissel Hull City Wissel M. Maddison voor M. Samuelsen Hull City
81' Doelpunt Leeds United Doelpunt T. Roberts met assist van M. Klich Leeds United 0-3
84' Doelpunt Leeds United Doelpunt T. Roberts met assist van M. Klich Leeds United 0-4
88' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor P. Hernandez Leeds United
88' Wissel Leeds United Wissel E. Alioski voor J. Harrison Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Leeds United
Opstellingen Hull City - Leeds United
De opstellingen van Hull City en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.