Nabeschouwing Leeds United - Derby County (1-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 13:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Leeds United het zaterdag 21 september 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Derby County (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Leeds United en Derby County geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Lowe zette Leeds United op een 1-0 voorsprong in de 20e minuut van de wedstrijd. Leeds United kreeg via M. Klich in de 69e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Oliver Langford de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte C. Martin namens Derby County in de 92e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Leeds United - Derby County 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Eigen doelpunt Leeds United Eigen doelpunt M. Lowe Leeds United 1-0
45' Gele kaart Derby County Gele kaart voor F. Jozefzoon Derby County
58' Wissel Leeds United Wissel H. Costa voor J. Harrison Leeds United
61' Wissel Derby County Wissel J. Paterson voor K. Bielik Derby County
65' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. Holmes Derby County
69' Penalty gemist Leeds United Penalty gemist M. Klich Leeds United
73' Wissel Derby County Wissel C. Martin voor J. Marriott Derby County
73' Wissel Leeds United Wissel B. Douglas voor P. Hernandez Leeds United
76' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Martin Derby County
79' Wissel Leeds United Wissel E. Nketiah voor P. Bamford Leeds United
83' Wissel Derby County Wissel J. Knight voor F. Jozefzoon Derby County
87' Gele kaart Derby County Gele kaart voor T. Huddlestone Derby County
92' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Martin Derby County 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Derby County
Opstellingen Leeds United - Derby County
De opstellingen van Leeds United en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.