Nabeschouwing Leeds United - West Bromwich Albion (1-0) || Championship 2019/2020

Dinsdag 1 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Leeds United het dinsdag 1 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - West Bromwich Albion (1-0)

Het Championship duel tussen Leeds United en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 1-0 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door E. Alioski, waarmee Leeds United met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Leeds United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Leeds United.

LIVE Leeds United - West Bromwich Albion 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor E. Alioski Leeds United
23' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor H. Robson-Kanu West Bromwich Albion
25' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor K. Bartley West Bromwich Albion
27' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor R. Sawyers West Bromwich Albion
34' Wissel Leeds United Wissel G. Berardi voor L. Cooper Leeds United
38' Doelpunt Leeds United Doelpunt E. Alioski met assist van J. Harrison Leeds United 1-0
46' Wissel Leeds United Wissel T. Roberts voor J. Shackleton Leeds United
62' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Zohore voor H. Robson-Kanu West Bromwich Albion
62' Wissel West Bromwich Albion Wissel F. Krovinovic voor M. Phillips West Bromwich Albion
65' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor S. Ajayi West Bromwich Albion
75' Wissel Leeds United Wissel L. Ayling voor T. Roberts Leeds United
82' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Edwards voor J. Livermore West Bromwich Albion
90' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor G. Diangana West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - West Bromwich Albion
Opstellingen Leeds United - West Bromwich Albion
De opstellingen van Leeds United en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.