Nabeschouwing Luton Town - Blackburn Rovers (3-2) || Championship 2019/2020

Woensdag 22 juli 2020 - 20:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Luton Town het woensdag 22 juli 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Blackburn Rovers (3-2)

Het Championship duel tussen Luton Town en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 3-2 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Armstrong, waarmee Blackburn Rovers met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van H. Carter zorgde ervoor dat Luton Town op 1-1 kwam te staan in de 28e minuut. Via een eigen goal van B. Johnson kwam Luton Town in de 35e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

J. Collins zette Luton Town even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Darren Bond toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Blackburn Rovers dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Gallagher de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Bond en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Luton Town.

LIVE Luton Town - Blackburn Rovers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt A. Armstrong Blackburn Rovers 0-1
28' Eigen doelpunt Luton Town Eigen doelpunt H. Carter Luton Town 1-1
35' Eigen doelpunt Luton Town Eigen doelpunt B. Johnson Luton Town 2-1
37' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor L. Travis Blackburn Rovers
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Davenport voor L. Holtby Blackburn Rovers
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor L. Travis Blackburn Rovers
59' Penalty Luton Town Penalty J. Collins Luton Town 3-1
61' Wissel Blackburn Rovers Wissel S. Gallagher voor A. Armstrong Blackburn Rovers
61' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor B. Brereton Blackburn Rovers
65' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor H. Cornick Luton Town
71' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor J. Collins Luton Town
71' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor H. Cornick Luton Town
75' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt S. Gallagher met assist van D. Graham Blackburn Rovers 3-2
78' Wissel Blackburn Rovers Wissel E. Bennett voor J. Rothwell Blackburn Rovers
78' Wissel Luton Town Wissel M. Pearson voor E. Lee Luton Town
83' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor C. Carter-Vickers Luton Town
89' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor D. Hylton Luton Town
96' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor L. Berry Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Blackburn Rovers
Opstellingen Luton Town - Blackburn Rovers
De opstellingen van Luton Town en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.