Nabeschouwing Luton Town - Huddersfield Town (2-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Luton Town het zaterdag 31 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Huddersfield Town (2-1)

Het Championship duel tussen Luton Town en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 2-1 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door K. Ahearne-Grant, waarmee Huddersfield Town met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Collins in de 57e minuut zorgde er even later voor dat Luton Town weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 66e minuut zette A. Shinnie zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Luton Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Davies, waardoor Luton Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Luton Town - Huddersfield Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt K. Ahearne-Grant met assist van T. Kongolo Huddersfield Town 0-1
52' Wissel Luton Town Wissel I. Brown voor J. Butterfield Luton Town
57' Penalty Luton Town Penalty J. Collins Luton Town 1-1
57' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Pritchard voor F. Campbell Huddersfield Town
63' Wissel Huddersfield Town Wissel E. Kachunga voor R. van La Parra Huddersfield Town
66' Doelpunt Luton Town Doelpunt A. Shinnie met assist van H. Cornick Luton Town 2-1
77' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounie voor J. Hogg Huddersfield Town
82' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor T. Chalobah Huddersfield Town
84' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor I. Brown Luton Town
87' Wissel Luton Town Wissel P. Ruddock voor H. Cornick Luton Town
88' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor A. Diakhaby Huddersfield Town
88' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Collins Luton Town
93' Wissel Luton Town Wissel L. Jones voor K. LuaLua Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Huddersfield Town
Opstellingen Luton Town - Huddersfield Town
De opstellingen van Luton Town en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.