Nabeschouwing Luton Town - Middlesbrough (3-3) || Championship 2019/2020

Vrijdag 2 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Luton Town het vrijdag 2 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Middlesbrough (3-3)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Luton Town en Middlesbrough geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Fletcher, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. Luton Town kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Bradley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 24e minuut zette M. Cranie zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Luton Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 37 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Assombalonga de 2-2 maakte voor Middlesbrough. Middlesbrough leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 68 minuten op voorsprong na een goal van L. Wing: 2-3. Na 82 minuten was het B. Assombalonga van Middlesbrough de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-2 bleef. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat J. Collins Luton Town weer op 3-3 zette in de 85e minuut.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Langford en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Luton Town - Middlesbrough 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt A. Fletcher met assist van M. Johnson Middlesbrough 0-1
17' Doelpunt Luton Town Doelpunt S. Bradley Luton Town 1-1
24' Doelpunt Luton Town Doelpunt M. Cranie met assist van A. Shinnie Luton Town 2-1
37' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt B. Assombalonga met assist van A. Fletcher Middlesbrough 2-2
39' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Fletcher Middlesbrough
45' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor P. Ruddock Luton Town
49' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Collins Luton Town
60' Wissel Luton Town Wissel J. Butterfield voor E. Lee Luton Town
61' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor L. Wing Middlesbrough
68' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt L. Wing met assist van J. Howson Middlesbrough 2-3
69' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor A. Shinnie Luton Town
70' Wissel Middlesbrough Wissel M. Browne voor M. Johnson Middlesbrough
74' Wissel Luton Town Wissel G. Moncur voor C. McManaman Luton Town
82' Penalty gemist Middlesbrough Penalty gemist B. Assombalonga Middlesbrough
85' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Collins Luton Town 3-3
86' Wissel Middlesbrough Wissel G. Saville voor P. McNair Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Middlesbrough
Opstellingen Luton Town - Middlesbrough
De opstellingen van Luton Town en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.