Nabeschouwing Middlesbrough - Birmingham City (1-1) || Championship 2019/2020

Dinsdag 21 januari 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Middlesbrough het dinsdag 21 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Birmingham City (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Middlesbrough en Birmingham City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 23e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg P. McNair van Middlesbrough via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het L. Jutkiewicz die Birmingham City op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Fletcher namens Middlesbrough in de 81e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Middlesbrough - Birmingham City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Penalty gemist Middlesbrough Penalty gemist P. McNair Middlesbrough
25' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor P. Roberts Middlesbrough
27' Doelpunt Birmingham City Doelpunt L. Jutkiewicz met assist van J. Bela Birmingham City 0-1
35' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Gardner Birmingham City
37' Wissel Middlesbrough Wissel N. Wood-Gordon voor D. Fry Middlesbrough
61' Wissel Birmingham City Wissel D. Crowley voor K. Mrabti Birmingham City
67' Wissel Middlesbrough Wissel R. Gestede voor G. Saville Middlesbrough
77' Wissel Birmingham City Wissel J. Bellingham voor J. Bela Birmingham City
81' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt A. Fletcher met assist van M. Johnson Middlesbrough 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Birmingham City
Opstellingen Middlesbrough - Birmingham City
De opstellingen van Middlesbrough en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Birmingham City

Middlesbrough en Birmingham City treffen elkaar in de 29e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Birmingham City in de Championship vond plaats op 4 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Birmingham City. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Birmingham City slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 7
Winst Birmingham City 4
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 17e positie staat, terwijl we Birmingham City terugvinden op de 18e plaats.