Nabeschouwing Middlesbrough - Hull City (2-2) || Championship 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 13:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Middlesbrough het zondag 24 november 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Hull City (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Middlesbrough en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Tavernier, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. Middlesbrough vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Fletcher op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut moest Middlesbrough verder met een man minder nadat M. Johnson een rode kaart had gekregen.

In de 71e minuut was het Hull City dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Bowen. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat J. Bowen van Hull City de 2-2 maakte in de 75e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Middlesbrough - Hull City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Tavernier met assist van P. McNair Middlesbrough 1-0
27' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt A. Fletcher met assist van B. Assombalonga Middlesbrough 2-0
37' Rode kaart Middlesbrough Rode kaart voor M. Johnson Middlesbrough
46' Wissel Middlesbrough Wissel A. Clayton voor A. Fletcher Middlesbrough
55' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Clayton Middlesbrough
59' Wissel Hull City Wissel D. Batty voor L. Lopes Hull City
59' Wissel Hull City Wissel J. Bowler voor C. Elder Hull City
66' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. de Wijs Hull City
71' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen met assist van J. Irvine Hull City 2-1
75' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen Hull City 2-2
91' Wissel Hull City Wissel K. Lewis-Potter voor K. Grosicki Hull City
92' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Dijksteel Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Hull City
Opstellingen Middlesbrough - Hull City
De opstellingen van Middlesbrough en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.