Nabeschouwing Middlesbrough - Preston North End (1-1) || Championship 2019/2020

Dinsdag 1 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Middlesbrough het dinsdag 1 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Preston North End (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Middlesbrough en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door J. Harrop, waarmee Preston North End met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Fisher zorgde ervoor dat Middlesbrough op 1-1 kwam te staan in de 42e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Middlesbrough - Preston North End 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Harrop Preston North End 0-1
42' Eigen doelpunt Middlesbrough Eigen doelpunt D. Fisher Middlesbrough 1-1
56' Wissel Preston North End Wissel D. Nugent voor J. Harrop Preston North End
65' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Pearson Preston North End
80' Wissel Middlesbrough Wissel M. Johnson voor M. Browne Middlesbrough
80' Wissel Middlesbrough Wissel A. Fletcher voor B. Assombalonga Middlesbrough
81' Wissel Preston North End Wissel P. Gallagher voor D. Johnson Preston North End
81' Wissel Preston North End Wissel B. Potts voor T. Barkhuizen Preston North End
86' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Clayton Middlesbrough
92' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Fisher Preston North End
95' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Fletcher Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Preston North End
Opstellingen Middlesbrough - Preston North End
De opstellingen van Middlesbrough en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Preston North End

Middlesbrough en Preston North End treffen elkaar in de 10e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Preston North End in de Championship vond plaats op 13 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Preston North End. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Preston North End slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 4
Winst Preston North End 1
Gelijkspel 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 19e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 5e plaats.