Nabeschouwing Nottingham Forest - Blackburn Rovers (3-2) || Championship 2019/2020

Woensdag 1 januari 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Nottingham Forest het woensdag 1 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Ron Steel Sports Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Blackburn Rovers (3-2)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 3-2 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Lolley, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 25e minuut voor dat Nottingham Forest via L. Grabban op 2-0 kwam te staan. In de 39e minuut wist Blackburn Rovers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Downing.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Nottingham Forest vergroot nadat L. Grabban de 3-1 wist te scoren. In de 71e werkte J. Worrall de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Bond en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Nottingham Forest.

LIVE Nottingham Forest - Blackburn Rovers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Lolley met assist van M. Cash Nottingham Forest 1-0
25' Penalty Nottingham Forest Penalty L. Grabban Nottingham Forest 2-0
27' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Robinson voor Chema Nottingham Forest
39' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt S. Downing met assist van A. Armstrong Blackburn Rovers 2-1
46' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor S. Sow Nottingham Forest
55' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van S. Ameobi Nottingham Forest 3-1
65' Wissel Blackburn Rovers Wissel S. Gallagher voor B. Brereton Blackburn Rovers
65' Wissel Blackburn Rovers Wissel H. Chapman voor L. Travis Blackburn Rovers
67' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Semedo voor S. Sow Nottingham Forest
71' Eigen doelpunt Blackburn Rovers Eigen doelpunt J. Worrall Blackburn Rovers 3-2
72' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor E. Bennett Blackburn Rovers
87' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Adomah voor J. Lolley Nottingham Forest
92' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor A. Bell Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Blackburn Rovers
Opstellingen Nottingham Forest - Blackburn Rovers
De opstellingen van Nottingham Forest en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.