Nabeschouwing Nottingham Forest - Hull City (1-2) || Championship 2019/2020

Woensdag 23 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Nottingham Forest het woensdag 23 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ron Steel Sports Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Hull City (1-2)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door J. Magennis, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Hull City vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bowen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Nottingham Forest de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Cash. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Nottingham Forest kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 68e minuut werd J. Magennis van Hull City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Hull City het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Langford, waardoor Hull City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nottingham Forest - Hull City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor T. Silva Nottingham Forest
38' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Magennis met assist van J. Toral Hull City 0-1
40' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Robinson Nottingham Forest
48' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen met assist van J. Toral Hull City 0-2
52' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt M. Cash Nottingham Forest 1-2
61' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Yates voor J. Carvalho Nottingham Forest
65' Wissel Hull City Wissel R. Tafazolli voor J. de Wijs Hull City
68' Rode kaart Hull City Rode kaart voor J. Magennis Hull City
73' Wissel Hull City Wissel N. Balogh voor J. Toral Hull City
73' Wissel Hull City Wissel G. Honeyman voor K. Grosicki Hull City
73' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Adomah voor S. Ameobi Nottingham Forest
80' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Mir voor J. Robinson Nottingham Forest
88' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Bowen Hull City
89' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Long Hull City
96' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Samba Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Hull City
Opstellingen Nottingham Forest - Hull City
De opstellingen van Nottingham Forest en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.