Nabeschouwing Nottingham Forest - Stoke City (1-4) || Championship 2019/2020

Woensdag 22 juli 2020 - 20:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Nottingham Forest het woensdag 22 juli 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Stoke City (1-4)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 1-4 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Batth, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Nottingham Forest kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Figueiredo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette J. McClean zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Stoke City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Stoke City vergroot nadat L. Gregory de 1-3 wist te scoren. In de 96e werkte N. da Costa de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-4 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gavin Ward bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Stoke City.

LIVE Nottingham Forest - Stoke City 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Stoke City Doelpunt D. Batth met assist van J. Thompson Stoke City 0-1
24' Wissel Nottingham Forest Wissel T. Silva voor S. Sow Nottingham Forest
61' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt T. Figueiredo met assist van J. Lolley Nottingham Forest 1-1
62' Wissel Stoke City Wissel L. Sorensen voor J. Thompson Stoke City
72' Wissel Stoke City Wissel J. Tymon voor T. Oakley-Boothe Stoke City
72' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor S. Vokes Stoke City
73' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. McClean Stoke City 1-2
78' Doelpunt Stoke City Doelpunt L. Gregory met assist van J. McClean Stoke City 1-3
80' Wissel Nottingham Forest Wissel N. da Costa voor R. Yates Nottingham Forest
82' Wissel Stoke City Wissel T. Ince voor L. Gregory Stoke City
91' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Mighten voor Y. Ribeiro Nottingham Forest
91' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Cousins Stoke City
96' Eigen doelpunt Stoke City Eigen doelpunt N. da Costa Stoke City 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Stoke City
Opstellingen Nottingham Forest - Stoke City
De opstellingen van Nottingham Forest en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.