Nabeschouwing Preston North End - Middlesbrough (0-2) || Championship 2019/2020

Woensdag 1 januari 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Preston North End het woensdag 1 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Middlesbrough (0-2)

Het Championship duel tussen Preston North End en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 0-2 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door R. Gestede, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van B. Davies zorgde ervoor dat Middlesbrough op 0-2 kwam te staan in de 62e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Middlesbrough.

LIVE Preston North End - Middlesbrough 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel Middlesbrough Wissel P. McNair voor D. Ayala Middlesbrough
40' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt R. Gestede met assist van G. Saville Middlesbrough 0-1
46' Wissel Preston North End Wissel P. Huntington voor P. Bauer Preston North End
58' Wissel Preston North End Wissel J. Stockley voor A. Browne Preston North End
62' Eigen doelpunt Middlesbrough Eigen doelpunt B. Davies Middlesbrough 0-2
64' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Clayton Middlesbrough
65' Wissel Preston North End Wissel J. Harrop voor D. Nugent Preston North End
66' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Johnson Middlesbrough
70' Wissel Middlesbrough Wissel H. Coulson voor D. Spence Middlesbrough
91' Wissel Middlesbrough Wissel L. Wing voor M. Tavernier Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Middlesbrough
Opstellingen Preston North End - Middlesbrough
De opstellingen van Preston North End en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Middlesbrough

Preston North End en Middlesbrough treffen elkaar in de 26e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 1 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 4 keer wist de ploeg van Preston North End te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Preston North End. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Preston North End 1
Winst Middlesbrough 4
Gelijkspel 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 7e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 16e plaats.