Nabeschouwing Preston North End - Stoke City (3-1) || Championship 2019/2020

Woensdag 21 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Preston North End het woensdag 21 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Cossham Street Stadium in Mangotsfield.

Via de Preston North End - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Stoke City (3-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 3-1 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Johnson, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. Preston North End vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Bodin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Preston North End, waarmee J. Harrop zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 89 minuten deed J. McClean iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Stoke City werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Stoke City echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Preston North End.

LIVE Preston North End - Stoke City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Preston North End Doelpunt D. Johnson Preston North End 1-0
16' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Pearson Preston North End
25' Doelpunt Preston North End Doelpunt B. Bodin Preston North End 2-0
40' Wissel Preston North End Wissel D. Fisher voor T. Clarke Preston North End
46' Wissel Stoke City Wissel N. Collins voor R. Woods Stoke City
58' Wissel Stoke City Wissel O. Etebo voor S. Hogan Stoke City
59' Wissel Preston North End Wissel B. Potts voor B. Bodin Preston North End
65' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor J. Harrop Preston North End
69' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Harrop Preston North End 3-0
70' Wissel Stoke City Wissel S. Vokes voor T. Ince Stoke City
77' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. McClean Stoke City
77' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Fisher Preston North End
79' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor N. Collins Stoke City
81' Wissel Preston North End Wissel A. Browne voor P. Gallagher Preston North End
89' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. McClean Stoke City 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Stoke City
Opstellingen Preston North End - Stoke City
De opstellingen van Preston North End en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.