Nabeschouwing Queens Park Rangers - Brentford (1-3) || Championship 2019/2020

Maandag 28 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Queens Park Rangers het maandag 28 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Champion Hill Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Brentford (1-3)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 1-3 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door O. Watkins, waarmee Brentford met 0-1 de leiding nam. Queens Park Rangers kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Hall, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Brentford vervolgens op 1-2. Het was S. Benrahma die vanaf 11 meter wist te scoren in de 60e minuut.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Brentford vergroot nadat O. Watkins de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Brentford.

LIVE Queens Park Rangers - Brentford 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins met assist van B. Mbeumo Brentford 0-1
46' Gele kaart Brentford Gele kaart voor C. Norgaard Brentford
49' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt G. Hall met assist van E. Eze Queens Park Rangers 1-1
57' Gele kaart Brentford Gele kaart voor R. Henry Brentford
60' Penalty Brentford Penalty S. Benrahma Brentford 1-2
72' Wissel Queens Park Rangers Wissel J. Mlakar voor G. Cameron Queens Park Rangers
75' Wissel Brentford Wissel J. Valencia voor B. Mbeumo Brentford
81' Wissel Brentford Wissel M. Jensen voor J. Da Silva Brentford
93' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins met assist van M. Jensen Brentford 1-3
94' Gele kaart Brentford Gele kaart voor O. Watkins Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Brentford
Opstellingen Queens Park Rangers - Brentford
De opstellingen van Queens Park Rangers en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Queens Park Rangers - Brentford

Queens Park Rangers en Brentford treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Queens Park Rangers en Brentford in de Championship vond plaats op 2 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brentford. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Brentford favoriet. 5 keer wist de ploeg van Queens Park Rangers te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Queens Park Rangers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Queens Park Rangers 2
Winst Brentford 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Queens Park Rangers op een 8e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 13e plaats.