Nabeschouwing Reading - Charlton Athletic (0-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Reading het zaterdag 31 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Charlton Athletic (0-2)

Het Championship duel tussen Reading en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 0-2 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door J. Leko, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 80e minuut voor dat Charlton Athletic via L. Taylor op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic.

LIVE Reading - Charlton Athletic 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor S. Field Charlton Athletic
25' Gele kaart Reading Gele kaart voor Pele Reading
51' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Leko met assist van C. Gallagher Charlton Athletic 0-1
63' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor J. Williams Charlton Athletic
66' Wissel Reading Wissel L. Boye voor A. Yiadom Reading
66' Wissel Reading Wissel Y. Meite voor O. Richards Reading
74' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Pratley voor S. Field Charlton Athletic
77' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Pratley Charlton Athletic
80' Penalty Charlton Athletic Penalty L. Taylor Charlton Athletic 0-2
81' Wissel Charlton Athletic Wissel T. Hemed voor J. Leko Charlton Athletic
81' Wissel Reading Wissel J. Barrett voor Pele Reading
84' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Gallagher Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Charlton Athletic
Opstellingen Reading - Charlton Athletic
De opstellingen van Reading en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Charlton Athletic

Reading en Charlton Athletic treffen elkaar in de 6e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jarred Gillett en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Charlton Athletic in de Championship vond plaats op 27 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Charlton Athletic slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Reading 4
Winst Charlton Athletic 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 12e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 3e plaats.