Nabeschouwing Reading - Hull City (1-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 8 februari 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Reading het zaterdag 8 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Rivermoor Stadium in Reading.

Via de Reading - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Hull City (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Reading en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door J. Obita, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Hull City het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk M. Wilks die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Reading - Hull City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Reading Wissel F. Araruna voor C. Gunter Reading
48' Gele kaart Hull City Gele kaart voor L. Lopes Hull City
56' Doelpunt Reading Doelpunt J. Obita met assist van J. Swift Reading 1-0
61' Wissel Hull City Wissel J. Magennis voor D. Batty Hull City
61' Wissel Reading Wissel O. Richards voor J. Obita Reading
68' Wissel Reading Wissel S. Aluko voor S. Baldock Reading
70' Wissel Hull City Wissel M. Wilks voor E. Lichaj Hull City
72' Gele kaart Hull City Gele kaart voor S. McLoughlin Hull City
76' Wissel Hull City Wissel K. Lewis-Potter voor T. Eaves Hull City
82' Doelpunt Hull City Doelpunt M. Wilks met assist van K. Lewis-Potter Hull City 1-1
85' Gele kaart Reading Gele kaart voor S. Aluko Reading
88' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Irvine Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Hull City
Opstellingen Reading - Hull City
De opstellingen van Reading en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Hull City

Reading en Hull City treffen elkaar in de 31e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Hull City in de Championship vond plaats op 10 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Hull City favoriet. 6 keer wist de ploeg van Reading te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Reading. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reading 2
Winst Hull City 6
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 16e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 15e plaats.