Nabeschouwing Reading - Luton Town (3-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Reading het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Rivermoor Stadium in Reading.

Via de Reading - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Luton Town (3-0)

Het Championship duel tussen Reading en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Morrison, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Reading vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Ejaria op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Reading, waarmee G. McCleary zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Woolmer, waardoor Reading dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reading - Luton Town 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Reading Doelpunt M. Morrison met assist van J. Swift Reading 1-0
25' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor L. Bolton Luton Town
30' Doelpunt Reading Doelpunt O. Ejaria met assist van J. Swift Reading 2-0
46' Wissel Luton Town Wissel A. Sheehan voor L. Bolton Luton Town
58' Wissel Luton Town Wissel A. Shinnie voor H. Cornick Luton Town
64' Wissel Reading Wissel G. McCleary voor O. Ejaria Reading
69' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor J. Butterfield Luton Town
70' Wissel Reading Wissel Y. Meite voor G. Puscas Reading
79' Doelpunt Reading Doelpunt G. McCleary Reading 3-0
80' Wissel Reading Wissel D. Loader voor S. Baldock Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Luton Town
Opstellingen Reading - Luton Town
De opstellingen van Reading en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Luton Town zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Luton Town

Reading en Luton Town treffen elkaar in de 16e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Luton Town in de Championship vond plaats op 16 februari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Reading als Luton Town wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Reading 1
Winst Luton Town 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 19e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 21e plaats.