Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Fulham (1-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Fulham (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Fulham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door T. Cairney, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sheffield Wednesday het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk A. Nuhiu die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sheffield Wednesday - Fulham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Fulham Doelpunt T. Cairney met assist van A. Mitrovic Fulham 0-1
59' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Murphy voor A. Reach Sheffield Wednesday
66' Wissel Fulham Wissel H. Arter voor I. Cavaleiro Fulham
67' Wissel Fulham Wissel D. Odoi voor S. Sessegnon Fulham
70' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Winnall voor K. Lee Sheffield Wednesday
77' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
83' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor A. Knockaert Fulham
90' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
90' Gele kaart Fulham Gele kaart voor M. Bettinelli Fulham
92' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor J. Borner Sheffield Wednesday
93' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Nuhiu Sheffield Wednesday 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Fulham
Opstellingen Sheffield Wednesday - Fulham
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Fulham

Sheffield Wednesday en Fulham treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Fulham in de Championship vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sheffield Wednesday als Fulham wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Sheffield Wednesday 3
Winst Fulham 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 10e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 11e plaats.