Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Leeds United (0-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 13:30 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 26 oktober 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Leeds United (0-0)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Leeds United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sheffield Wednesday en Leeds United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Sheffield Wednesday, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tim Robinson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sheffield Wednesday - Leeds United
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
111
85
Gevaarlijke aanvallen
54
36
Passes
287
385
Overtredingen
16
9
Buitenspel
3
3
Corners
5
4
Wissels
2
3
LIVE Sheffield Wednesday - Leeds United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor M. Klich Leeds United
41' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor J. Pelupessy Sheffield Wednesday
45' Wissel Leeds United Wissel E. Nketiah voor P. Bamford Leeds United
76' Wissel Leeds United Wissel L. Cooper voor H. Costa Leeds United
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel K. Lee voor J. Pelupessy Sheffield Wednesday
86' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Forestieri voor A. Nuhiu Sheffield Wednesday
90' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor K. Lee Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Leeds United
Opstellingen Sheffield Wednesday - Leeds United
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leeds United zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Garry Monk
Basiselftal Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
1 Keiren Westwood K
2 Liam Palmer V
13 Julian Börner V
3 Morgan Fox V
27 Dominic Iorfa V
23 Sam Hutchinson V
7 Kadeem Harris M
10 Barry Bannan M
20 Adam Reach M
8 Joey Pelupessy M
17 Atdhe Nuhiu A
9 Steven Fletcher A
Wissels Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
25 Cameron Dawson K
22 Moses Odubajo V
12 Jordan Thorniley V
5 Kieran Lee M
14 Jacob Murphy M
45 Fernando Martín Forestieri A
11 Sam Winnall A
Formatie 3-4-3
Coach Marcelo Alberto Bielsa Caldera
Wissels Leeds United
# Speler Pos.
30 Kamil Miazek K
6 Liam Cooper V
40 Leif Davis V
36 Robbie Gotts V
11 Tyler Roberts M
14 Edward Nketiah A
47 Jack Clarke A
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Leeds United

Sheffield Wednesday en Leeds United treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Leeds United in de Championship vond plaats op 13 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leeds United. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Leeds United favoriet. 7 keer wist de ploeg van Sheffield Wednesday te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Sheffield Wednesday. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheffield Wednesday 6
Winst Leeds United 7
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 3e positie staat, terwijl we Leeds United terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sheffield Wednesday - Leeds United Opstelling Sheffield Wednesday Opstelling Leeds United Live Sheffield Wednesday - Leeds United Live Sheffield Wednesday - Leeds United kijken Sheffield Wednesday - Leeds United kijken Live Sheffield Wednesday - Leeds United stream Sheffield Wednesday - Leeds United Fox Sports Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Leeds United Uitslag Sheffield Wednesday - Leeds United Statistieken Sheffield Wednesday - Leeds United Championship 2019/2020 Sheffield Wednesday - Leeds United wedden Sheffield Wednesday - Leeds United gokken Sheffield Wednesday - Leeds United Unibet