Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Luton Town (1-0) || Championship 2019/2020

Dinsdag 20 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Sheffield Wednesday het dinsdag 20 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Luton Town (1-0)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door K. Harris, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sheffield Wednesday uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sheffield Wednesday - Luton Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor M. Pearson Luton Town
54' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt K. Harris met assist van S. Fletcher Sheffield Wednesday 1-0
59' Wissel Luton Town Wissel L. Bolton voor M. Cranie Luton Town
69' Wissel Luton Town Wissel I. Brown voor K. LuaLua Luton Town
74' Wissel Luton Town Wissel P. Ruddock voor J. Butterfield Luton Town
78' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Winnall voor A. Reach Sheffield Wednesday
83' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
84' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
85' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Luongo voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
88' Wissel Sheffield Wednesday Wissel K. Lee voor K. Harris Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Luton Town
Opstellingen Sheffield Wednesday - Luton Town
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Luton Town

Sheffield Wednesday en Luton Town treffen elkaar in de 4e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Luton Town in de Championship vond plaats op 20 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Luton Town favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sheffield Wednesday te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sheffield Wednesday. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sheffield Wednesday 0
Winst Luton Town 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 6e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 21e plaats.