Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Middlesbrough (1-2) || Championship 2019/2020

Woensdag 22 juli 2020 - 20:30 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Sheffield Wednesday het woensdag 22 juli 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Middlesbrough (1-2)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 1-2 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Murphy, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Middlesbrough kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. McNair, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette B. Assombalonga zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Middlesbrough de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jarred Gillett, waardoor Middlesbrough dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sheffield Wednesday - Middlesbrough
Goals
1
2
Balbezit
63%
37%
Schoten totaal
18
11
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
117
95
Gevaarlijke aanvallen
48
45
Passes
399
234
Overtredingen
10
9
Corners
10
2
Wissels
3
1
LIVE Sheffield Wednesday - Middlesbrough 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Murphy met assist van K. Harris Sheffield Wednesday 1-0
22' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt P. McNair met assist van M. Tavernier Middlesbrough 1-1
53' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Luongo voor L. Shaw Sheffield Wednesday
73' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Windass voor A. Nuhiu Sheffield Wednesday
79' Wissel Middlesbrough Wissel L. Wing voor M. Tavernier Middlesbrough
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Reach voor K. Lee Sheffield Wednesday
93' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt B. Assombalonga met assist van A. Fletcher Middlesbrough 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Middlesbrough
Opstellingen Sheffield Wednesday - Middlesbrough
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Garry Monk
Basiselftal Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
28 Joe Wildsmith K
27 Dominic Iorfa V
15 Tom Lees V
2 Liam Palmer V
14 Jacob Murphy M
46 Liam Shaw M
10 Barry Bannan M
5 Kieran Lee M
7 Kadeem Harris M
17 Atdhe Nuhiu A
19 Connor Wickham A
Wissels Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
25 Cameron Dawson K
22 Moses Odubajo V
29 Alex Hunt V
21 Massimo Luongo M
38 Alessio da Cruz M
20 Adam Reach M
8 Joey Pelupessy M
47 Josh Windass M
6 Jordan Rhodes A
Formatie 3-5-1-1
Coach Neil Warnock
Wissels Middlesbrough
# Speler Pos.
42 Aynsley Pears K
33 Hayden Coulson V
25 Nathan Wood-Gordon V
26 Lewis Wing M
19 Patrick Roberts M
20 Lukas Nmecha A
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Middlesbrough

Sheffield Wednesday en Middlesbrough treffen elkaar in de 46e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jarred Gillett en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 7 keer wist de ploeg van Sheffield Wednesday te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Sheffield Wednesday. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheffield Wednesday 6
Winst Middlesbrough 7
Gelijkspel 2
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 17e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sheffield Wednesday - Middlesbrough Opstelling Sheffield Wednesday Opstelling Middlesbrough Live Sheffield Wednesday - Middlesbrough Live Sheffield Wednesday - Middlesbrough kijken Sheffield Wednesday - Middlesbrough kijken Live Sheffield Wednesday - Middlesbrough stream Sheffield Wednesday - Middlesbrough Fox Sports Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Middlesbrough Uitslag Sheffield Wednesday - Middlesbrough Statistieken Sheffield Wednesday - Middlesbrough Championship 2019/2020 Sheffield Wednesday - Middlesbrough wedden Sheffield Wednesday - Middlesbrough gokken Sheffield Wednesday - Middlesbrough Unibet