Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Reading (0-3) || Championship 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 15 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Reading (0-3)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Reading is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 0-3 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Y. Meite, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. In de 49e minuut kreeg O. Urhoghide van Sheffield Wednesday voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sheffield Wednesday de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Reading via een goal van G. Puscas in de 72e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

S. Baldock zette Reading even later op 0-3 nadat hij een door scheidsrechter Andy Woolmer toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Woolmer, waardoor Reading dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield Wednesday - Reading 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor O. Urhoghide Sheffield Wednesday
21' Doelpunt Reading Doelpunt Y. Meite met assist van O. Ejaria Reading 0-1
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel B. Bannan voor J. Pelupessy Sheffield Wednesday
49' Tweede gele kaart Sheffield Wednesday Tweede gele kaart voor O. Urhoghide Sheffield Wednesday
56' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Murphy voor A. Da Cruz Sheffield Wednesday
67' Gele kaart Reading Gele kaart voor O. Ejaria Reading
68' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Wickham voor A. Nuhiu Sheffield Wednesday
68' Wissel Reading Wissel C. Adam voor M. Olise Reading
72' Doelpunt Reading Doelpunt G. Puscas Reading 0-2
81' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Yiadom Reading
83' Wissel Reading Wissel S. Baldock voor G. Puscas Reading
86' Wissel Reading Wissel A. T. Masika voor O. Ejaria Reading
91' Penalty Reading Penalty S. Baldock Reading 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Reading
Opstellingen Sheffield Wednesday - Reading
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.