Nabeschouwing Stoke City - Leeds United (0-3) || Championship

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship neemt Stoke City het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in bet365 Stadium in Stoke-on-Trent.

Via de Stoke City - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Leeds United (0-3)

Het Championship duel tussen Stoke City en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 0-3 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door S. Dallas, waarmee Leeds United met 0-1 de leiding nam. Leeds United vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Alioski op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Leeds United, waarmee P. Bamford zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren England, waardoor Leeds United dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Stoke City - Leeds United
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
7
19
Schoten op doel
2
9
Aanvallen
97
80
Gevaarlijke aanvallen
27
30
Passes
306
599
Overtredingen
9
11
Buitenspel
2
1
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Stoke City - Leeds United 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Doelpunt Leeds United Doelpunt S. Dallas met assist van P. Hernandez Leeds United 0-1
50' Doelpunt Leeds United Doelpunt E. Alioski met assist van P. Bamford Leeds United 0-2
60' Wissel Stoke City Wissel S. Hogan voor M. Duffy Stoke City
66' Doelpunt Leeds United Doelpunt P. Bamford Leeds United 0-3
73' Wissel Stoke City Wissel T. Ince voor L. Gregory Stoke City
74' Wissel Leeds United Wissel E. Nketiah voor P. Bamford Leeds United
80' Wissel Leeds United Wissel H. Costa voor P. Hernandez Leeds United
80' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor E. Nketiah Leeds United
85' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor M. Klich Leeds United
94' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor K. Philips Leeds United
Opstellingen Stoke City - Leeds United
De opstellingen van Stoke City en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Nathan Jones
Wissels Stoke City
# Speler Pos.
1 Jack Butland K
14 Tom Smith V
6 Danny Batth V
7 Thomas Ince M
4 Joe Allen M
20 Scott Hogan A
26 Tyrese Campbell A
Formatie 3-4-1-2
Coach Marcelo Alberto Bielsa Caldera
Voorbeschouwing Stoke City - Leeds United

Stoke City en Leeds United treffen elkaar in de 5e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Stoke City en Leeds United elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Stoke City 0
Winst Leeds United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stoke City op een 24e positie staat, terwijl we Leeds United terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Stoke City - Leeds United Opstelling Stoke City Opstelling Leeds United Live Stoke City - Leeds United Live Stoke City - Leeds United kijken Stoke City - Leeds United kijken Live Stoke City - Leeds United stream Stoke City - Leeds United Fox Sports Nabeschouwing Stoke City - Leeds United Uitslag Stoke City - Leeds United Statistieken Stoke City - Leeds United Championship 2019/2020 Stoke City - Leeds United wedden Stoke City - Leeds United gokken Stoke City - Leeds United Unibet