Nabeschouwing Swansea City - Barnsley (0-0) || Championship 2019/2020

Zondag 29 december 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Swansea City het zondag 29 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Barnsley (0-0)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Swansea City en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Swansea City en Barnsley gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Swansea City, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Anthony Coggins niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Swansea City - Barnsley
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
114
170
Gevaarlijke aanvallen
44
47
Passes
446
431
Overtredingen
17
12
Buitenspel
4
4
Corners
7
3
Wissels
2
2
LIVE Swansea City - Barnsley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
28' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Andersen Barnsley
38' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor T. Carroll Swansea City
49' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Diaby Barnsley
60' Wissel Barnsley Wissel M. Bahre voor A. Mowatt Barnsley
61' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor J. Brown Barnsley
70' Wissel Swansea City Wissel G. Byers voor T. Carroll Swansea City
77' Wissel Swansea City Wissel W. Routledge voor S. Surridge Swansea City
90' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. Chaplin Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Barnsley
Opstellingen Swansea City - Barnsley
De opstellingen van Swansea City en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal Swansea City
# Speler Pos.
27 Freddie Woodman K
26 Kyle Naughton V
24 Jake Bidwell V
44 Benjamin Cabango V
20 Ben Wilmot V
14 Tom Carroll M
6 Jay Fulton M
8 Matt Grimes M
22 André Ayew Pelé A
10 Bersant Celina A
19 Sam Surridge A
Wissels Swansea City
# Speler Pos.
1 Kristoffer Nordfeldt K
23 Connor Roberts V
3 Declan John V
28 George Byers M
7 Barry McKay M
15 Wayne Routledge M
9 Borja González Tomás A
Formatie 4-3-1-2
Voorbeschouwing Swansea City - Barnsley

Swansea City en Barnsley treffen elkaar in de 25e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Coggins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swansea City en Barnsley in de Championship vond plaats op 19 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Swansea City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Swansea City 3
Winst Barnsley 0
Gelijkspel 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swansea City op een 8e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 23e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Swansea City - Barnsley Opstelling Swansea City Opstelling Barnsley Live Swansea City - Barnsley Live Swansea City - Barnsley kijken Swansea City - Barnsley kijken Live Swansea City - Barnsley stream Swansea City - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Swansea City - Barnsley Uitslag Swansea City - Barnsley Statistieken Swansea City - Barnsley Championship 2019/2020 Swansea City - Barnsley wedden Swansea City - Barnsley gokken Swansea City - Barnsley Unibet