Nabeschouwing West Bromwich Albion - Barnsley (2-2) || Championship 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt West Bromwich Albion het dinsdag 22 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Barnsley (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door C. Woodrow, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Woodrow op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van B. Diaby zorgde ervoor dat West Bromwich Albion in de 68e minuut op 1-2 kwam te staan.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Pereira de 2-2 maakte voor West Bromwich Albion. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE West Bromwich Albion - Barnsley 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow met assist van D. Cavare Barnsley 0-1
22' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Brown Barnsley
24' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow met assist van A. Mowatt Barnsley 0-2
32' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Andersen Barnsley
42' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor R. Sawyers West Bromwich Albion
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Townsend voor N. Ferguson West Bromwich Albion
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel F. Krovinovic voor K. Edwards West Bromwich Albion
60' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor K. Dougall Barnsley
67' Wissel West Bromwich Albion Wissel H. Robson-Kanu voor G. Diangana West Bromwich Albion
68' Eigen doelpunt West Bromwich Albion Eigen doelpunt B. Diaby West Bromwich Albion 1-2
72' Wissel Barnsley Wissel M. Wilks voor K. Dougall Barnsley
74' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor D. Cavare Barnsley
77' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Collins Barnsley
81' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt M. Pereira met assist van C. Townsend West Bromwich Albion 2-2
84' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. Chaplin Barnsley
88' Wissel Barnsley Wissel B. Williams voor C. Woodrow Barnsley
93' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Barnsley
Opstellingen West Bromwich Albion - Barnsley
De opstellingen van West Bromwich Albion en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.