Nabeschouwing West Bromwich Albion - Blackburn Rovers (3-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 31 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Blackburn Rovers (3-2)

Het Championship duel tussen West Bromwich Albion en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 3-2 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Blackburn Rovers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van B. Dack. West Bromwich Albion kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Phillips, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette J. Livermore zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee West Bromwich Albion de leiding in de wedstrijd nam.

Na 40 minuten werd de voorsprong voor West Bromwich Albion vergroot nadat G. Diangana de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Blackburn Rovers dat in de 47e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. Johnson de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tony Harrington en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van West Bromwich Albion.

LIVE West Bromwich Albion - Blackburn Rovers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van L. Travis Blackburn Rovers 0-1
22' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt M. Phillips met assist van M. Pereira West Bromwich Albion 1-1
31' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt J. Livermore met assist van M. Pereira West Bromwich Albion 2-1
40' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt G. Diangana West Bromwich Albion 3-1
40' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Lenihan Blackburn Rovers
47' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Johnson Blackburn Rovers 3-2
50' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor B. Johnson Blackburn Rovers
50' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor S. Gallagher Blackburn Rovers
65' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor N. Ferguson West Bromwich Albion
67' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor L. Travis Blackburn Rovers
68' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Zohore voor C. Austin West Bromwich Albion
77' Wissel West Bromwich Albion Wissel F. Krovinovic voor G. Diangana West Bromwich Albion
77' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor A. Armstrong Blackburn Rovers
78' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor M. Pereira West Bromwich Albion
85' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Edwards voor M. Pereira West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Blackburn Rovers
Opstellingen West Bromwich Albion - Blackburn Rovers
De opstellingen van West Bromwich Albion en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.