Nabeschouwing West Bromwich Albion - Huddersfield Town (4-2) || Championship 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 13:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt West Bromwich Albion het zondag 22 september 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Huddersfield Town (4-2)

Het Championship duel tussen West Bromwich Albion en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 4-2 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door L. OBrien, waarmee Huddersfield Town met 0-1 de leiding nam. West Bromwich Albion kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Phillips, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette K. Ahearne-Grant zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Huddersfield Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Furlong de 2-2 maakte voor West Bromwich Albion. West Bromwich Albion leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 74 minuten op voorsprong na een goal van M. Phillips: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van West Bromwich Albion speler S. Ajayi, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tim Robinson bij een 4-2 eindstand in het voordeel van West Bromwich Albion.

LIVE West Bromwich Albion - Huddersfield Town 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt L. OBrien met assist van F. Campbell Huddersfield Town 0-1
19' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt M. Phillips met assist van C. Austin West Bromwich Albion 1-1
35' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt K. Ahearne-Grant met assist van E. Kachunga Huddersfield Town 1-2
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Diangana voor F. Krovinovic West Bromwich Albion
63' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Brown voor T. Kongolo Huddersfield Town
65' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounie voor F. Campbell Huddersfield Town
70' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt D. Furlong met assist van G. Diangana West Bromwich Albion 2-2
72' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Zohore voor C. Austin West Bromwich Albion
74' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt M. Phillips met assist van G. Diangana West Bromwich Albion 3-2
82' Wissel West Bromwich Albion Wissel H. Robson-Kanu voor M. Phillips West Bromwich Albion
83' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Diakhaby voor L. OBrien Huddersfield Town
89' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt S. Ajayi met assist van M. Pereira West Bromwich Albion 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Huddersfield Town
Opstellingen West Bromwich Albion - Huddersfield Town
De opstellingen van West Bromwich Albion en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.