Nabeschouwing Wigan Athletic - Luton Town (0-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Wigan Athletic het zaterdag 7 maart 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Luton Town (0-0)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Wigan Athletic en Luton Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Wigan Athletic en Luton Town gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gavin Ward niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wigan Athletic - Luton Town
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
4
0
Aanvallen
31
28
Gevaarlijke aanvallen
40
25
Passes
383
280
Overtredingen
1
0
Buitenspel
0
5
Corners
6
3
Wissels
3
1
LIVE Wigan Athletic - Luton Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor G. Rea Luton Town
39' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor K. Moore Wigan Athletic
43' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor I. Brown Luton Town
45' Wissel Wigan Athletic Wissel A. Pilkington voor G. Roberts Wigan Athletic
63' Wissel Wigan Athletic Wissel M. Jacobs voor G. Massey Wigan Athletic
81' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Garner voor J. Lowe Wigan Athletic
81' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor H. Cornick Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Luton Town
Opstellingen Wigan Athletic - Luton Town
De opstellingen van Wigan Athletic en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Paul Cook
Basiselftal Wigan Athletic
# Speler Pos.
1 David Marshall K
2 Nathan Byrne V
21 Cedric Kipre V
37 Leon-Aderemi Balogun V
33 Kal Naismith V
5 Sam Morsy M
20 Joe Williams M
9 Jamal Lowe M
18 Gary Roberts M
11 Gavin Massey M
19 Kieffer Moore A
Wissels Wigan Athletic
# Speler Pos.
23 Jamie Jones K
8 Lee Evans M
25 Mihai Alexandru Dobre M
7 Anthony Pilkington M
17 Michael Jacobs M
14 Joe Garner A
27 Jan Mlakar A
Formatie 4-3-1-2
Coach Graeme Jones
Wissels Luton Town
# Speler Pos.
1 Marek Štěch K
26 James Bree V
8 Luke Berry M
20 George Moncur M
7 Callum McManaman M
9 Danny Hylton A
25 Kazenga LuaLua A
Voorbeschouwing Wigan Athletic - Luton Town

Wigan Athletic en Luton Town treffen elkaar in de 37e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wigan Athletic en Luton Town in de Championship vond plaats op 7 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Luton Town favoriet. 1 keer wist de ploeg van Wigan Athletic te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wigan Athletic. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wigan Athletic 0
Winst Luton Town 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wigan Athletic op een 19e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 24e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wigan Athletic - Luton Town Opstelling Wigan Athletic Opstelling Luton Town Live Wigan Athletic - Luton Town Live Wigan Athletic - Luton Town kijken Wigan Athletic - Luton Town kijken Live Wigan Athletic - Luton Town stream Wigan Athletic - Luton Town Fox Sports Nabeschouwing Wigan Athletic - Luton Town Uitslag Wigan Athletic - Luton Town Statistieken Wigan Athletic - Luton Town Championship 2019/2020 Wigan Athletic - Luton Town wedden Wigan Athletic - Luton Town gokken Wigan Athletic - Luton Town Unibet