Nabeschouwing Wigan Athletic - Reading (1-3) || Championship 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Wigan Athletic het zaterdag 30 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Reading (1-3)

Het Championship duel tussen Wigan Athletic en Reading is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 1-3 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door J. Garner, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van G. Puscas in de 79e minuut zorgde er even later voor dat Reading weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 81e minuut zette G. Puscas zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Reading de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Reading vergroot nadat G. Puscas de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Reading.

LIVE Wigan Athletic - Reading 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Mulgrew Wigan Athletic
34' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt J. Garner Wigan Athletic 1-0
44' Gele kaart Reading Gele kaart voor M. Morrison Reading
61' Wissel Reading Wissel L. Joao voor M. Morrison Reading
65' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Lowe voor A. Pilkington Wigan Athletic
65' Wissel Wigan Athletic Wissel K. Naismith voor M. Jacobs Wigan Athletic
66' Wissel Reading Wissel L. Boye voor Y. Meite Reading
78' Wissel Reading Wissel C. Adam voor Pele Reading
78' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Garner Wigan Athletic
79' Penalty Reading Penalty G. Puscas Reading 1-1
81' Doelpunt Reading Doelpunt G. Puscas met assist van L. Joao Reading 1-2
81' Gele kaart Reading Gele kaart voor G. Puscas Reading
84' Doelpunt Reading Doelpunt G. Puscas met assist van G. McCleary Reading 1-3
85' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Gelhardt voor J. Windass Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Reading
Opstellingen Wigan Athletic - Reading
De opstellingen van Wigan Athletic en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reading zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.