Nabeschouwing Blackburn Rovers - AFC Bournemouth (0-3) || Championship 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 30 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - AFC Bournemouth (0-3)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 0-3 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door D. Solanke, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. AFC Bournemouth vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Billing op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van AFC Bournemouth, waarmee P. Billing zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Jones, waardoor AFC Bournemouth dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackburn Rovers - AFC Bournemouth 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor N. Phillips AFC Bournemouth
16' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor S. Wharton Blackburn Rovers
21' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke met assist van P. Billing AFC Bournemouth 0-1
40' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor R. Hedges Blackburn Rovers
48' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Buckley Blackburn Rovers
52' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. P. van Hecke Blackburn Rovers
60' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Dolan voor J. Rothwell Blackburn Rovers
60' Wissel Blackburn Rovers Wissel I. Poveda voor R. Hedges Blackburn Rovers
63' Wissel AFC Bournemouth Wissel S. Dembele voor J. Anthony AFC Bournemouth
68' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Dack voor S. Gallagher Blackburn Rovers
70' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt P. Billing met assist van D. Solanke AFC Bournemouth 0-2
75' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Mepham voor R. Christie AFC Bournemouth
79' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt P. Billing met assist van S. Dembele AFC Bournemouth 0-3
83' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Lowe voor D. Solanke AFC Bournemouth
87' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Zemura AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - AFC Bournemouth
Opstellingen Blackburn Rovers - AFC Bournemouth
De opstellingen van Blackburn Rovers en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.