Nabeschouwing Blackburn Rovers - Cardiff City (5-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Cardiff City (5-1)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 5-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Gallagher, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Brereton op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Blackburn Rovers, waarmee B. Brereton zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Blackburn Rovers geen gas terug, waardoor in de 53e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Dolan. Na 58 minuten wist Cardiff City eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van S. Morrison bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 90e minuut werd de stand op 5-1 gezet na een benutte penalty van Blackburn Rovers speler B. Brereton.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Keith Stroud bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Blackburn Rovers.

LIVE Blackburn Rovers - Cardiff City 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor A. Flint Cardiff City
24' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt S. Gallagher met assist van J. Buckley Blackburn Rovers 1-0
32' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Brereton met assist van T. Dolan Blackburn Rovers 2-0
46' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Brereton Blackburn Rovers 3-0
46' Wissel Cardiff City Wissel R. Giles voor W. Vaulks Cardiff City
46' Wissel Cardiff City Wissel M. Harris voor P. Ng Cardiff City
53' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt T. Dolan met assist van S. Gallagher Blackburn Rovers 4-0
56' Wissel Blackburn Rovers Wissel H. Carter voor D. Lenihan Blackburn Rovers
58' Doelpunt Cardiff City Doelpunt S. Morrison met assist van R. Giles Cardiff City 4-1
66' Wissel Blackburn Rovers Wissel R. Khadra voor T. Dolan Blackburn Rovers
81' Wissel Cardiff City Wissel J. Collins voor R. Colwill Cardiff City
83' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Edun voor J. Rothwell Blackburn Rovers
89' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor D. Phillips Cardiff City
90' Penalty Blackburn Rovers Penalty B. Brereton Blackburn Rovers 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Cardiff City
Opstellingen Blackburn Rovers - Cardiff City
De opstellingen van Blackburn Rovers en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.