In de Championship neemt Blackpool het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Barnsley (1-0)

Het Championship duel tussen Blackpool en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door S. Lavery, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Blackpool dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Blackpool.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Barnsley
Goals
1
0
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
13
13
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
114
130
Gevaarlijke aanvallen
63
38
Passes
313
480
Overtredingen
17
13
Buitenspel
4
2
Corners
6
4
Wissels
3
4
LIVE Blackpool - Barnsley 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Doelpunt Blackpool Doelpunt S. Lavery met assist van K. Anderson Blackpool 1-0
46' Wissel Barnsley Wissel C. Oduor voor D. Frieser Barnsley
58' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Moon Barnsley
60' Wissel Barnsley Wissel A. Leya voor V. Adeboyejo Barnsley
64' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor R. Wintle Blackpool
69' Wissel Blackpool Wissel G. Madine voor T. John-Jules Blackpool
70' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Benson Barnsley
73' Wissel Barnsley Wissel R. Palmer voor J. Benson Barnsley
83' Wissel Blackpool Wissel J. Husband voor K. Anderson Blackpool
83' Wissel Blackpool Wissel D. Mitchell voor J. Bowler Blackpool
89' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Leya Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Barnsley
Opstellingen Blackpool - Barnsley
De opstellingen van Blackpool en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Neil Critchley
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
13 Stuart Moore K
2 Callum Connolly V
3 James Husband V
15 Demetri Mitchell V
16 Sonny Carey M
9 Jerry Yates A
14 Gary Madine A
Formatie 3-4-3
Coach Markus Schopp
Wissels Barnsley
# Speler Pos.
1 Jack Walton K
20 Toby Sibbick V
2 Jordan Williams V
17 Claudio Gomes M
21 Romal Palmer M
11 Aaron Leya Iseka A
22 Clark Odour A
Voorbeschouwing Blackpool - Barnsley

Blackpool en Barnsley treffen elkaar in de 9e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Barnsley in de Championship vond plaats op 18 januari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 5 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Blackpool. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 4
Winst Barnsley 5
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 19e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Blackpool - Barnsley Opstelling Blackpool Opstelling Barnsley Live Blackpool - Barnsley Live Blackpool - Barnsley kijken Blackpool - Barnsley kijken Live Blackpool - Barnsley stream Blackpool - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Barnsley Uitslag Blackpool - Barnsley Statistieken Blackpool - Barnsley Championship 2021/2022 Blackpool - Barnsley wedden Blackpool - Barnsley gokken Blackpool - Barnsley Unibet