Nabeschouwing Fulham - AFC Bournemouth (1-1) || Championship 2021/2022

Vrijdag 3 december 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het vrijdag 3 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - AFC Bournemouth (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Fulham en AFC Bournemouth geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door D. Solanke, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Fulham het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk A. Adarabioyo die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fulham - AFC Bournemouth 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor L. Cook AFC Bournemouth
34' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Stacey AFC Bournemouth
46' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke met assist van P. Billing AFC Bournemouth 0-1
52' Gele kaart Fulham Gele kaart voor F. Carvalho Fulham
56' Wissel AFC Bournemouth Wissel B. Pearson voor E. Marcondes AFC Bournemouth
61' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Smith AFC Bournemouth
62' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor M. Travers AFC Bournemouth
68' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Bryan Fulham
71' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor J. Seri Fulham
71' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor F. Carvalho Fulham
80' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor R. Christie AFC Bournemouth
82' Gele kaart Fulham Gele kaart voor B. Reid Fulham
84' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Adarabioyo met assist van T. Cairney Fulham 1-1
88' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor P. Billing AFC Bournemouth
88' Wissel AFC Bournemouth Wissel R. Brady voor J. Anthony AFC Bournemouth
89' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Mepham voor A. Smith AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - AFC Bournemouth
Opstellingen Fulham - AFC Bournemouth
De opstellingen van Fulham en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.