Nabeschouwing Huddersfield Town - Fulham (1-5) || Championship

Zaterdag 14 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Championship neemt Huddersfield Town het zaterdag 14 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Fulham (1-5)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 1-5 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Onomah op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Huddersfield Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Pearson.

Na 43 minuten werd de voorsprong voor Fulham vergroot nadat F. Carvalho de 1-3 wist te scoren. In de 72e minuut werd H. Wilson van Fulham met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fulham met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 78e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het I. Cavaleiro die namens Fulham het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 94e minuut was het Fulham dat via I. Cavaleiro de stand op 1-5 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dean Whitestone bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Fulham.

Wedstrijdstatistieken Huddersfield Town - Fulham
Goals
1
5
Balbezit
44%
56%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
2
11
Aanvallen
69
103
Gevaarlijke aanvallen
18
49
Passes
380
492
Overtredingen
10
9
Buitenspel
1
1
Corners
5
7
Wissels
5
3
LIVE Huddersfield Town - Fulham 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic Fulham 0-1
37' Doelpunt Fulham Doelpunt J. Onomah met assist van B. Reid Fulham 0-2
39' Gele kaart Fulham Gele kaart voor B. Reid Fulham
41' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt M. Pearson met assist van S. Thomas Huddersfield Town 1-2
43' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Carvalho met assist van B. Reid Fulham 1-3
46' Wissel Huddersfield Town Wissel S. High voor A. Vallejo Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Campbell voor D. Ward Huddersfield Town
67' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor D. Holmes Huddersfield Town
72' Rode kaart Fulham Rode kaart voor H. Wilson Fulham
73' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. Colwill Huddersfield Town
77' Wissel Fulham Wissel Zambo Andre-Frank voor F. Carvalho Fulham
77' Wissel Fulham Wissel I. Cavaleiro voor J. Onomah Fulham
78' Doelpunt Fulham Doelpunt I. Cavaleiro met assist van B. Reid Fulham 1-4
86' Wissel Fulham Wissel T. Francois voor J. Seri Fulham
94' Doelpunt Fulham Doelpunt I. Cavaleiro met assist van A. Mitrovic Fulham 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Fulham
Opstellingen Huddersfield Town - Fulham
De opstellingen van Huddersfield Town en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Carlos Corberán Vallet
Wissels Huddersfield Town
# Speler Pos.
42 Nicholas Bilokapic K
2 Gonzalo Ávila Gordon V
32 Tom Lees V
12 Reece Brown M
15 Scott High M
22 Fraizer Campbell A
9 Jordan Rhodes A
Formatie 4-2-3-1
Coach Marco Alexandre Saraiva da Silva
Voorbeschouwing Huddersfield Town - Fulham

Huddersfield Town en Fulham treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en Fulham in de Championship vond plaats op 1 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Fulham favoriet. 6 keer wist de ploeg van Huddersfield Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Huddersfield Town. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Huddersfield Town 0
Winst Fulham 6
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 15e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Huddersfield Town - Fulham Opstelling Huddersfield Town Opstelling Fulham Live Huddersfield Town - Fulham Live Huddersfield Town - Fulham kijken Huddersfield Town - Fulham kijken Live Huddersfield Town - Fulham stream Huddersfield Town - Fulham Fox Sports Nabeschouwing Huddersfield Town - Fulham Uitslag Huddersfield Town - Fulham Statistieken Huddersfield Town - Fulham Championship 2021/2022 Huddersfield Town - Fulham wedden Huddersfield Town - Fulham gokken Huddersfield Town - Fulham Unibet