Nabeschouwing Hull City - Birmingham City (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Hull City het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Birmingham City (2-0)

Het Championship duel tussen Hull City en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door G. Honeyman, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. In de 43e minuut moest G. Gardner van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Tony Harrington een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Birmingham City verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Hull City via een goal van M. Wilks in de 57e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hull City.

LIVE Hull City - Birmingham City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Hull City Doelpunt G. Honeyman met assist van R. Longman Hull City 1-0
34' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor S. Hogan Birmingham City
43' Rode kaart Birmingham City Rode kaart voor G. Gardner Birmingham City
43' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Magennis Hull City
48' Gele kaart Hull City Gele kaart voor D. Bernard Hull City
46' Wissel Birmingham City Wissel J. James voor H. Dean Birmingham City
57' Doelpunt Hull City Doelpunt M. Wilks met assist van K. Lewis-Potter Hull City 2-0
61' Wissel Birmingham City Wissel L. Jutkiewicz voor T. Deeney Birmingham City
65' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Greaves Hull City
72' Wissel Hull City Wissel R. Williams voor R. Longman Hull City
72' Wissel Hull City Wissel T. Smith voor J. Magennis Hull City
78' Wissel Birmingham City Wissel C. Aneke voor S. Hogan Birmingham City
79' Wissel Hull City Wissel A. Cannon voor G. Honeyman Hull City
83' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Docherty Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Birmingham City
Opstellingen Hull City - Birmingham City
De opstellingen van Hull City en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.