Nabeschouwing Middlesbrough - Nottingham Forest (2-0) || Championship 2021/2022

Zondag 26 december 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Middlesbrough het zondag 26 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Nottingham Forest (2-0)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 2-0 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. Yates zette Middlesbrough op een 1-0 voorsprong in de 17e minuut van de wedstrijd. Middlesbrough vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sporar op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Middlesbrough.

LIVE Middlesbrough - Nottingham Forest 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Eigen doelpunt Middlesbrough Eigen doelpunt R. Yates Middlesbrough 1-0
26' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Howson Middlesbrough
32' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Samba Nottingham Forest
46' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Carvalho voor T. Figueiredo Nottingham Forest
62' Wissel Nottingham Forest Wissel X. Silva voor P. Zinckernagel Nottingham Forest
65' Wissel Middlesbrough Wissel D. Watmore voor O. Hernandez Middlesbrough
69' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt A. Sporar Middlesbrough 2-0
71' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Carvalho Nottingham Forest
75' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Taylor voor L. Grabban Nottingham Forest
84' Wissel Middlesbrough Wissel L. Peltier voor I. Jones Middlesbrough
91' Wissel Middlesbrough Wissel M. Payero voor A. Sporar Middlesbrough
92' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor R. Yates Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Nottingham Forest
Opstellingen Middlesbrough - Nottingham Forest
De opstellingen van Middlesbrough en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Nottingham Forest

Middlesbrough en Nottingham Forest treffen elkaar in de 24e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joshua Smith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 15 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 23 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Middlesbrough als Nottingham Forest wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 8
Winst Nottingham Forest 8
Gelijkspel 7
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 9e positie staat, terwijl we Nottingham Forest terugvinden op de 7e plaats.