Nabeschouwing Millwall - Luton Town (0-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Millwall het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Luton Town (0-2)

Het Championship duel tussen Millwall en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 0-2 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door H. Cornick, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. Luton Town vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Cornick op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 84e minuut was de ideale kans voor Millwall om te scoren. J. Wallace was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Luton Town.

LIVE Millwall - Luton Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick met assist van J. Clark Luton Town 0-1
53' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick met assist van J. Clark Luton Town 0-2
55' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor D. McNamara Millwall
67' Wissel Millwall Wissel R. Leonard voor M. Wallace Millwall
68' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor H. Cornick Luton Town
69' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
72' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Clark Luton Town
76' Wissel Luton Town Wissel H. Lansbury voor J. Clark Luton Town
78' Wissel Luton Town Wissel B. Mitchell voor G. Evans Luton Town
78' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor M. Bennett B. Afobe Luton Town
79' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Muskwe E. Adebayo Luton Town
83' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor K. Naismith Luton Town
84' Penalty gemist Millwall Penalty gemist J. Wallace Millwall
84' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Bree Luton Town
87' Wissel Luton Town Wissel R. Burke voor T. Lockyer Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Luton Town
Opstellingen Millwall - Luton Town
De opstellingen van Millwall en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.