Nabeschouwing Millwall - Sheffield United (1-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Millwall het zaterdag 26 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Sheffield United (1-0)

Het Championship duel tussen Millwall en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 1-0 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door J. Cooper, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Millwall uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Millwall - Sheffield United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Millwall Wissel G. Evans voor M. Bennett Millwall
43' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor I. Ndiaye Sheffield United
51' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor G. Baldock Sheffield United
56' Wissel Sheffield United Wissel M. Gibbs-White voor I. Ndiaye Sheffield United
61' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Cooper met assist van J. Wallace Millwall 1-0
64' Wissel Millwall Wissel D. Ballard voor S. Hutchinson Millwall
70' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor R. Norrington-Davies Sheffield United
71' Wissel Sheffield United Wissel S. Berge voor K. Gordon Sheffield United
87' Wissel Sheffield United Wissel J. Fleck voor C. Hourihane Sheffield United
90' Wissel Millwall Wissel Z. Lovelace voor T. Burey Millwall
94' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Sheffield United
Opstellingen Millwall - Sheffield United
De opstellingen van Millwall en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Millwall - Sheffield United

Millwall en Sheffield United treffen elkaar in de 35e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Salisbury en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Sheffield United in de Championship vond plaats op 19 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Sheffield United favoriet. 3 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Millwall. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Millwall 2
Winst Sheffield United 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 12e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 6e plaats.