Nabeschouwing Peterborough United - Blackpool (5-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 7 mei 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 7 mei 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Blackpool (5-0)

Het Championship duel tussen Peterborough United en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 5-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door J. Clarke-Harris, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Szmodics op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee S. Szmodics zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Peterborough United geen gas terug, waardoor in de 85e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Marriott. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Peterborough United. Deze werd gescoord door J. Taylor in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Woolmer bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Blackpool 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Ward Peterborough United
35' Wissel Blackpool Wissel M. Ekpiteta voor R. Keogh Blackpool
36' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van K. Poku Peterborough United 1-0
46' Wissel Peterborough United Wissel J. Grant voor J. Fuchs Peterborough United
62' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Szmodics met assist van R. Jones Peterborough United 2-0
69' Wissel Blackpool Wissel L. Mariette voor S. Carey Blackpool
71' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Szmodics met assist van H. Burrows Peterborough United 3-0
75' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor J. Clarke-Harris Peterborough United
75' Wissel Peterborough United Wissel J. Randall voor R. Jones Peterborough United
81' Wissel Blackpool Wissel J. Daniels voor J. Yates Blackpool
85' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Marriott met assist van H. Burrows Peterborough United 4-0
89' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Taylor Peterborough United 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Blackpool
Opstellingen Peterborough United - Blackpool
De opstellingen van Peterborough United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.