Nabeschouwing Peterborough United - Huddersfield Town (1-1) || Championship 2021/2022

Dinsdag 2 november 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het dinsdag 2 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Huddersfield Town (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Peterborough United en Huddersfield Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door D. Ward, waarmee Huddersfield Town met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Peterborough United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk J. Clarke-Harris die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Peterborough United - Huddersfield Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor O. Norburn Peterborough United
45' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor S. Thomas Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel S. High voor J. Hogg Huddersfield Town
52' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor H. Toffolo Huddersfield Town
54' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
55' Wissel Peterborough United Wissel D. Butler voor J. Ward Peterborough United
55' Wissel Peterborough United Wissel J. Clarke-Harris voor J. Grant Peterborough United
70' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Koroma voor D. Sinani Huddersfield Town
74' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Ward met assist van L. Colwill Huddersfield Town 0-1
76' Wissel Huddersfield Town Wissel O. Turton voor D. Holmes Huddersfield Town
81' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Taylor Peterborough United
82' Wissel Peterborough United Wissel K. Poku voor M. Beevers Peterborough United
83' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. OBrien Huddersfield Town
84' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van H. Burrows Peterborough United 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Huddersfield Town
Opstellingen Peterborough United - Huddersfield Town
De opstellingen van Peterborough United en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.