Nabeschouwing Peterborough United - Luton Town (1-1) || Championship 2021/2022

Dinsdag 5 april 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het dinsdag 5 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Luton Town (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Peterborough United en Luton Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door D. Hylton, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Peterborough United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk J. Clarke-Harris die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Peterborough United - Luton Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Fuchs Peterborough United
16' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor P. Ruddock Luton Town
33' Wissel Luton Town Wissel H. Lansbury voor C. Jerome Luton Town
41' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Marriott Peterborough United
49' Doelpunt Luton Town Doelpunt D. Hylton met assist van F. Onyedinma Luton Town 0-1
68' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor J. Marriott Peterborough United
70' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
74' Wissel Peterborough United Wissel S. Szmodics voor F. Kent Peterborough United
75' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Jones Peterborough United
82' Wissel Luton Town Wissel S. Bradley voor D. Hylton Luton Town
87' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van J. Ward Peterborough United 1-1
90' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor F. Onyedinma Luton Town
94' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor E. Adebayo Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Luton Town
Opstellingen Peterborough United - Luton Town
De opstellingen van Peterborough United en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Luton Town zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Peterborough United - Luton Town

Peterborough United en Luton Town treffen elkaar in de 30e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough United en Luton Town in de Championship vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Luton Town favoriet. 1 keer wist de ploeg van Peterborough United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Peterborough United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Peterborough United 0
Winst Luton Town 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Peterborough United op een 24e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 4e plaats.