Nabeschouwing Preston North End - Middlesbrough (4-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 7 mei 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Preston North End het zaterdag 7 mei 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Middlesbrough (4-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 4-1 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Browne, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Fry zorgde ervoor dat Preston North End op 2-0 kwam te staan in de 35e minuut. In de 48e minuut wist Middlesbrough de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Tavernier.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Preston North End vergroot nadat E. Riis de 3-1 wist te scoren. In de 73e minuut werd P. McNair van Middlesbrough met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Preston North End met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 74e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Preston North End speler E. Riis.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tim Robinson en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Preston North End.

LIVE Preston North End - Middlesbrough 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Preston North End Doelpunt A. Browne met assist van B. Potts Preston North End 1-0
35' Eigen doelpunt Preston North End Eigen doelpunt D. Fry Preston North End 2-0
45' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor L. Daniels Middlesbrough
45' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor S. van den Berg Preston North End
45' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor P. McNair Middlesbrough
45' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Johnson Preston North End
48' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Tavernier met assist van A. Dijksteel Middlesbrough 2-1
53' Doelpunt Preston North End Doelpunt E. Riis met assist van C. Archer Preston North End 3-1
56' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. McCann Preston North End
58' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Dijksteel Middlesbrough
62' Wissel Middlesbrough Wissel J. Coburn voor D. Watmore Middlesbrough
62' Wissel Middlesbrough Wissel F. Balogun voor A. Sporar Middlesbrough
66' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor D. Fry Middlesbrough
66' Wissel Middlesbrough Wissel A. Connolly voor A. Dijksteel Middlesbrough
72' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor I. Jones Middlesbrough
73' Rode kaart Middlesbrough Rode kaart voor P. McNair Middlesbrough
74' Penalty Preston North End Penalty E. Riis Preston North End 4-1
80' Wissel Preston North End Wissel P. Huntington voor B. Diaby Preston North End
82' Wissel Preston North End Wissel M. ONeill voor E. Riis Preston North End
84' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Crooks Middlesbrough
86' Wissel Preston North End Wissel R. Ledson voor B. Whiteman Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Middlesbrough
Opstellingen Preston North End - Middlesbrough
De opstellingen van Preston North End en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.