Nabeschouwing Sheffield United - Swansea City (4-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Sheffield United het zaterdag 19 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Swansea City (4-0)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Gibbs-White, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Baldock op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee B. Sharp zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sheffield United in de 78e minuut, nadat M. Gibbs-White de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Swansea City 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Sheffield United Doelpunt M. Gibbs-White met assist van O. Norwood Sheffield United 1-0
17' Doelpunt Sheffield United Doelpunt G. Baldock met assist van R. Norrington-Davies Sheffield United 2-0
38' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van M. Gibbs-White Sheffield United 3-0
39' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
41' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor G. Baldock Sheffield United
60' Wissel Swansea City Wissel M. Obafemi voor O. Ntcham Swansea City
69' Wissel Sheffield United Wissel C. Goode voor G. Baldock Sheffield United
78' Doelpunt Sheffield United Doelpunt M. Gibbs-White met assist van B. Sharp Sheffield United 4-0
81' Wissel Swansea City Wissel K. Smith voor J. Piroe Swansea City
82' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor B. Sharp Sheffield United
86' Wissel Sheffield United Wissel D. Jebbison voor M. Gibbs-White Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Swansea City
Opstellingen Sheffield United - Swansea City
De opstellingen van Sheffield United en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.